Mediesenii nu au avut nicio problema in a o invinge pe `U` Mobitelco Cluj, duminica seara, in finala mare a Cupei Romaniei la baschet masculin, scor final 73-62. Pe sferturi: 17-7, 27-18, 18-11, 14-26.

Dupa un succes categoric in fata fostei sale echipe, Marcel Tenter reuseste sa ii aduca Gazului Cupa Romaniei, editia 2013. Mediasul a inceput cu Shiloh, Lilov, Mitcell, Ivanovic si Krstanovic, in schimb ce Clujul ii arunca in lupta pe Wright, Barnette, Nikolov, Ross si Djapa.

Prima jumatate a apartinut Gazului Metan, care a intrat la pauza cu o diferenta de 19 puncte, respectiv 44-25. Clujenii nu si-au revenit nici dupa pauza mare, iar mediesenii au profitat de ziua mai putin buna a elevilor lui Bavcevic. Abia in ultimul sfert, `U` Cluj a fortat pentru a obtine victoria sau, cel putin, egalarea, insa defensiva Gazului nu a putut fi penetrata. Meciul s-a incheiat cu scorul de 73-62, iar Marcel Tenter, aflat la primul sezon pe banca tehnica a Gazului, ridica deasupra capului primul trofeu din 2013. Reamintim ca in acest an competitional, Gaz Metan Medias a ajuns pana in faza a doua a grupelor FIBA EuroChallenge, in timp ce pe plan intern urmeaza sa joace in play-off.

Remarcatii Mai mult

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

baschet: gaz metan medias, incoronata regina a cupei romaniei  baschet: gaz metan medias, incoronata regina a cupei romaniei

Ultima oră

Comentariul meu