Un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost accidentat mortal de un camion de la şcoala de şoferi Prima, la intersecţia Calea Dumbrăvii cu Mihai Viteazu.

Evenimentul rutier a avut loc în această dimineaţă. Se pare că biciclistul s-a dezechilibrat şi a fost acroşat în cădere de un camion care trecea prin zona respectivă. „Din primele cercetări se pare că s-a dezechilibrat biciclistul, dar a fost acroşat de camion. Urmează să stabilim cauzele şi împrejurările exacte aşa cum s-a produs acest eveniment rutier. Camionul de şcoală nu era în timpul orelor cu elev. Era numai instructorul. Facem cercetări în continuare. Cert este că biciclistul a fost acroşat de camion, după care a trecut peste acesta”, a spus la faţa locului comisarul şef Narcis Voinea, şeful Poliţiei Rutiere a municipiului Sibiu.

[SocialLocker text=’Vrei sa afli mai multe amănunte? Precis sunt si altii interesati de acest articol. Trimite link-ul pe Facebook sau Google + si VEZI ARTICOLUL COMPLET. Multumim ‘]

A murit pe loc

Chiar dacă au sosit la faţa locului extrem de rapid, medicii de la SMURD nu au mai putut decât să constate moartea biciclistului. Şoferul camionului spune că bărbatul aflat pe bicicletă s-a dezechilibrat. „Eu aveam doi metri de bordură şi dânsul s-a dezechilibrat şi a intrat sub roţile din spate. Aşa zic şi oamenii care au văzut. Mergea paralel cu mine în spate pe lângă bordură şi a intrat direct sub roata din spate. Am simţit şi am oprit când l-am simţit. Mergeam cu camionul la reparat”, a spus Leon Dan, instructorul aflat la volanul camionului.

YouTube video

[/SocialLocker]

video: Noise Media

Ultima oră

Comentariul meu