Un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost accidentat mortal sâmbătă, în jurul amiezii, la sensul giratoriu de pe bulevardul Mihai Viteazul din Sibiu, intersecția cu Calea Dumbrăvii.

Bărbatul se afla pe bicicletă, s-a dezechilibrat și a fost prin sub roțile din spate ale unui camion aparținând unei școli de șoferi.

”Nu ştiu nimic, eu l-am simţit doar şi am frânat, nu l-am văzut deloc pentru că l-am prins pe unghi mort, sigur, cum zic oamenii, s-a dezechilibrat şi a intrat sub roata din spate, a fost vorba de un metru jumătate, doi”, a povestit Leon Dan, şoferul camionului aparţinând şcolii de şoferi.

Polițiștii rutieri încearcă acum să afle ce s-a întâmplat.

”Din primele cercetări se pare că s-a dezechilibrat biciclistul, dar a fost acroşat de camion. Urmează să stabilim cauzele şi împrejurările exacte în care s-a produs acest eveniment”, a spus comisarul şef Narcis Voinea, şeful Poliţiei Rutiere a municipiului Sibiu.

Mai mult

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

accident grav la sensul giratoriu de pe mihai viteazul. un bărbat a murit după ce a fost lovit de un camion  accident grav la sensul giratoriu de pe mihai viteazul. un bărbat a murit după ce a fost lovit de un camion

Ultima oră

Comentariul meu