Greva japoneză de joi, 4 aprilie, de la Romgaz Mediaș i-a adus astăzi la aceeași masă pe reprezentanții județului Sibiu, Comisia de Dialog Social dar și pe reprezentanții sindicatelor în încercarea de a găsi soluții de rezolvare a problemelor ivite după anunțul înființării unui sediu Romgaz la București.

Președintele Sindicatului Liber ”Romgaz” Mediaș, Ioan Stoicovici, a înaintat instituției Prefectului nota de protest după greva japoneză și a dorit să atragă atenția tuturor factorilor asupra a ceea ce se dorește mutarea sediului Romgaz la București.

”În componența acestui viitor sediu se vor afla 50 de persoane, începând de la directorul general până la toți factorii decizionali ai societății, după spusele directorului general OPSPI, Gabriel Dumitrașcu. Societatea Națională Romgaz are în acest moment toată structura de management și operațională în Mediaș, începând de la explorare, producție, înmagazinare, relații internaționale, guvernare corporativă și personal de specialitate care a demoonstrat de o sută de ani și până în prezent că știu ce fac. Aici sunt cele mai mari zăcăminte de gaz metan și am demonstrat că suntem cea mai rentabilă societate din domeniu. Romgaz, în prezent, este cea mai rentabilă societate de stat din România și aș vrea să accentuez ca nu dorim pe Mai mult

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

sindicatele despre mutarea romgaz: „rămânem cu garda sus până primim asigurări în scris”  sindicatele despre mutarea romgaz: „rămânem cu garda sus până primim asigurări în scris”

Ultima oră

Comentariul meu