Ancheta in cazul taximetristului pedofil continua, iar politistii au ajuns la audierea minorelor abuzate sexual de sibian.

Au fost audiate cinci minore cu varste intre 12 si 15 ani. La interogatoriu au fost prezenti si reprezentanti ai directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a copilului.

Minorele provin din familii dezorganizate, cu condiţii materiale şi financiare precare, care pleacă în mod frecvent de la domiciliu.

Reprezentantii DGASPC au hotarat ca este oportun ca minorele sa fie incluse într-un program de consiliere psihologică, în vederea depăşirii posibilelor traume la care au fost supuse. Totodată urmează ca minorelor să le fie acordate servicii medicale, sociale şi psihologice.

Având în vedere că minorele se află în familie, reprezentanţii DGASPC au transmis adrese către serviciile publice de asistenţă socială din cadrul primăriilor de domiciliu al minorelor, pentru evaluarea şi monitorizarea situaţiei acestora în familie. Reprezentanţii DGASPC Sibiu cu sprijinul reprezentanţilor secţiilor de poliţie de la domiciliul acestora vor monitoriza minorele şi evoluţia lor în programele de consiliere implicate.

Citeste intrega poveste aici

 

Ultima oră

Comentariul meu