O noua saptamana se termina, iar relaxarea trebuie sa fie maxima in zilele de week-end. Sibiul nu duce lipsa de activitati recreative, asa ca va spunem noi ce puteti alege.

Vineri seara, de la ora 18, continua festivalul concurs „Vara, vara, primavara”. Astazi este ultima seara, se desfasoara la Casa de Cultura a Sindicatelor, iar biletele se pot cumpara de la de la Casa de Cultură a Sindicatelor, între orele 10 şi 16, cu zece lei sau, cu reducere, cinci lei, pentru elevi, studenţi şi pensionari.

De la ora 19 la Hala Balanta se joaca « Faust », in regia lui Silviu Purcarete. Spectacolul dureaza aproximativ doua ore si 10 minute si nu este recomandat copiilor sub 16 ani. Un bilet costa 30 de lei si 20 de lei cu reducere.

Sambata este cea de-a doua zi a Primului Salon International de Benzi Desenate. Autori români de benzi desenate din întreaga ţară îşi dau întâlnire la Sibiu: Şerban Andreescu, Adrian Barbu, Dodo Nita.
Vor fi prezenţi de asemenea şi doi autori francezi: Nicolas Julliard şi Aubry Poitrin. Intalnirea incepe la ora 10 la biblioteca ASTRA, in corpul B.

La ora 14 la Cinema ARTA incepe prima proiectie a filmului «Jack si uriasii», cu Nicholas Hoult, Bill Nighy, Ewan McGregor. Urmatoarele proiectii sunt programate pentru orele 16:30, 19:00, 21:30.

«Faust», in regia lui silviu Purcarete se joaca din nou, de la ora 19, la Hala Balanta. Spectacolul dureaza aproximativ doua ore si 10 minute si nu este recomandat copiilor sub 16 ani. Un bilet costa 30 de lei si 20 de lei cu reducere.

Piesele trupei Voltaj o sa rasune in Piata Mare, incepand cu ora 19. Intrarea la concert este libera.

Duminica  este ultima zi a Primului Salon International de Benzi Desenate de la Sibiu. Intalnirile incep la ora 10, la Biblioteca ASTRA, in corpul B.

Teatrul Gong ii asteapta pe cei mici la spectacolul «Mica Vrajitoare», de la ora 11. Spectacolul este recomandat copiilor peste 6 ani.

La Cinema Arta ruleaza de la orele 14:00, 16:30, 19:00, 21:30 filmul «Jack si uriasii» cu Nicholas Hoult, Bill Nighy, Ewan McGregor.

Week-end-ul se termina intr-o nota optimista, la Teatrul Radu Stanca. De la ora 19 aici incepe spectacolul «D’ale Carnavalului», in regia lui Silviu Purcarete. Spectacolul dureaza o ora si 50 de minute, iar un bilet costa 20 de lei si 10 lei cu reducere.

Ultima oră

Comentariul meu