Concursurile pentru cele trei posturi de director medical, financiar-contabil şi administrativ ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu vor avea loc în această lună, a declarat vineri, 5 aprilie, managerul instituţiei, dr. Liviu Cotârlă.

În prezent, cele trei funcţii sunt ocupate temporar, până la organizarea concursului. Interimatul este asigurat de prof. univ. dr. Ioan Baier, ca director medical, ec. Doina Burnete, ca director financiar-contabil şi Gabriela Turoczi, ca director administrativ.

Concursurile pentru funcţiile de director medical şi financiar-contabil vor avea loc pe 23 aprilie, iar în 29 aprilie va avea loc concursul pentru director administrativ.

Concursul pentru cele două funcţii care fac parte din comitetul director, respectiv funcţia de director medical şi funcţia de director financiar – contabil va fi organizat de Consiliul de Administraţie al Spitalului, sub supravegherea Consiliului Judeţean.

Pentru funcţia de director administrativ, sarcina de roganizare a concursului revine în totalitate executivului spitalului, după cum a explicat managerul spitalului judeţean, dr. Liviu Cotârlă.

Mai mult

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

concursurile pentru posturile de directori la spitalul judeţean vor avea loc în această lună  concursurile pentru posturile de directori la spitalul judeţean vor avea loc în această lună

Ultima oră

Comentariul meu