Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Sibiu au înregistrat, în prima zi de înscrieri în clasa pregătitoare şi în prima oră de înscrieri de miercuri dimineaţă, 461 de cereri completate de părinţii din judeţ.

 

Dintre acestea, 39 au fost depuse on-line, 12 părinţii prezentându-se deja la unităţile de învăţământ pentru validarea datelor.

Înscrierile în clasa pregătitoare au început marţi, 2 aprilie. Perioada de înscriere se încheie în data de 22 aprilie.

În acest an, părinţii pot depune cerea de înscriere şi on-line, pe site-ul Ministerului Educaţiei, la secţiunea Înscrierea în învăţământul primar 2013.

Cei care aleg să îşi înscrie copiii la secţia germană, o pot face la orice şcoală doresc, întrucât reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Sibiu nu au stabilit circumscripţii, în acest an.

Informaţii privind înscrierea pot fi primite şi apelând numărul Tel Verde, accesibil în fiecare judeţ, respectiv 0800816269, pentru judeţul Sibiu.

Programul de înscriere în fiecare unitate de învăţământ este de luni până vineri, între orele 08.00 şi 20.00, şi sâmbăta, între orele 08.00 şi 13.00. Părinţii pot fi programaţi pentru înscriere de către reprezentanţii unităţii de învăţământ.

Afişarea listei copiilor înscrişi se va face în data de 29 aprilie, la sediul fiecărei unităţi de învăţământ, pe site-urile şcolilor, acolo unde acestea există, Mai mult
Citește mai departe pe: Rondul de Sibiupeste 400 de cereri au fost depuse în prima zi de înscrieri în clasa pregătitoare, în judeţul sibiu  peste 400 de cereri au fost depuse în prima zi de înscrieri în clasa pregătitoare, în judeţul sibiu

Ultima oră

Comentariul meu