Elevii lui Marcel Ţenter s-au impus marţi seara în deplasarea de la Timişoara cu BC Timba, din ultima partidă a sezonului regulat (scor 96-75) şi vor avea o misiune relativ uşoară în prima dublă din play-off, în care vor întâlni pe SCM Universitatea Craiova.

Partida din sala Constantin Jude a fost una fără emoţii pentru medieşeni, gazdele conducând doar la debut cu 3-2 şi 5-4, după care oaspeţii s-au instalat la timonă. Gaz Metan s-a distanţat la 8 puncte (8-16, min.5), însă la finele primului sfert aveau doar 4 puncte avans (23-19). Timişorenii au încercat să se menţină în joc şi in sfertul al doilea (27-31), însă medieşenii şi-au mărit avantajul la 11 puncte (27-38, min.16), la pauza mare scorul fiind 47-39.

“Galben-negri” s-au apropiat iarăşi la 6 puncte în debutul sfertului al treilea (41-47), dar diferenţa de valoare şi-a spus cuvântul şi ecartul în favoarea oaspeţilor s-a mărit constant ajungând la 15 puncte, înaintea ultimului parţial (61-76) şi la 21 de puncte în final. Jermont Horton a fost cel mai bun marcator al gazdelor, cu 19 puncte, iar de la medieşeni s-a remarcat Zoran Krstanovic, cu 24 de puncte înscrise.

Mai mult
Citește mai departe pe: Rondul de Sibiuînvingători în ultima partidă din sezonul regulat, gaziştii vor întâlni universitatea craiova în play-off  învingători în ultima partidă din sezonul regulat, gaziştii vor întâlni universitatea craiova în play-off

Ultima oră

Comentariul meu