Sub egida campaniei „Şcoala Altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, poliţiştii din cadrul Campartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Serviciului Rutier dar şi poliţişti de proximitate, se vor întâlni, în această săptămână, cu sute de preşcolari, elevi şi liceeni.

Cu această ocazie, se vor purta discuţii tematice, se vor distribui materiale cu recomandări în vederea prevenirii violenţei în şcoli, absenteismului şcolar, delicvenţei juvenile, respectării regulior de circulaţie, a victimizării minorilor, în general.

Elevii vor putea viziona materiale în format power-point care vor ilustra modele de comportament social, aspecte privind prevederile legale la care se supun minorii, precum şi alte materiale cu caracter preventiv.

Totodată, poliţiştii vor purta discuţii libere cu elevii, pe marginea unor exemple din cazuistica proprie, venind în sprijinul acestora cu sfaturi şi recomandări preventive.

Miercuri, 3 aprilie, poliţiştii sibieni vor participa la întâlniri cu preşcolari dar şi elevi ai liceelor din Sibiu, Mediaş şi Cisnădie, tematica abordată fiind diversificată şi dar şi adaptată vârstei, de la reguli minime de circulaţie până la prevenirea absenteismului şcolar sau a consumului de etnobotanice.

La data de 4 aprilie, elevii claselor I-VIII ai Şcolii Generale „Regina Maria”, se vor întâlni cu polițiștii rutieri, vor avea posibilitatea Mai mult
Citește mai departe pe: Rondul de Sibiupoliţiştii sibieni se implică în programul educaţional ”şcoala altfel, să ştii mai multe, să fii mai bun!”  poliţiştii sibieni se implică în programul educaţional ”şcoala altfel, să ştii mai multe, să fii mai bun!”

Ultima oră

Comentariul meu