Noul model Skoda Octavia a ajuns şi la Sibiu. Intercar, dealer-ul autorizat Skoda din Sibiu, invită toţi iubitorii mărcii să facă „cunoştinţă” cu noua Octavia. Doritorii vor avea posibilitatea să testeze performanţele modelului prin sesiuni de drive-test.

La cea de-a treia generaţie, Octavia aduce cu sine sisteme noi de comandă, control şi asistenţă, mai mult spaţiu, dar şi un concurs pentru iubitorii modelor anterioare de Octavia.

“Fiecare drum cu Skoda Octavia v-a adus câte o poveste şi noi vrem s-o aflăm. Împărtăşiţi-ne cele mai frumoase întâmplări cu Octavia voastră, înscrieţi-vă povestea în concurs, pe site-ul www.iubescoctavia.ro, în perioada 21.03-30.04.2013 şi îndeamnaţi-vă prietenii să vă voteze. Puteţi câştiga un weekend cu Noua Octavia şi 1.000 euro”, spune Rodica Istrate, specialist marketing şi calitate la Intercar.

Noua Octavia este spaţioasă, sigură, funcţională, ecologică şi uşoară, cu un design fundamental revizuit şi cu siguranţă prin manevrabilitate.

Skoda Octavia 3 a obţinut punctaj maxim de cinci stele la testele de impact de la Euro NCAP ceea ce confirmă nivelul ridicat de siguranţă al modelului.

Mai mult
Citește mai departe pe: Rondul de Sibiunoul model skoda octavia a ajuns şi la sibiu. curioşii îl pot încerca şi pot participa la un concurs  noul model skoda octavia a ajuns şi la sibiu. curioşii îl pot încerca şi pot participa la un concurs

Ultima oră

Comentariul meu