Daca esti in cautarea unui loc de munca, Targul de Cariere poate fi raspunsul. Miercuri si joi, la Centrul de afaceri, 19 companii vin sa recruteze cei mai buni oameni. Dintre acestea, 6 au ca principala activitate domeniul IT. Asa ca pregateste-ti CV-ul si incearca-ti norocul.

ITNT si Soft 32 te invita la joc

Una dintre companiile care asteapta candidatii la Targul de Cariere este ITNT, compania care detine platforma Soft32. Abordarea companiei vis-a-vis de noii posibili angajati este diferita de cea clasica. „Anul acesta Soft32 vine cu o abordare noua: ITNT is a playground (ITNT este un loc de joaca) si de aici standul aparent non-conformist pentru un targ de cariere, dar un stand care ne reprezinta.Practic, totul pleaca de la idea ca ITNT este un loc de munca diferit. Astfel, acest proiect este mai mult decat un stand de prezentare la un targ de cariere, este felul nostru de a fi si credem in aceste lucruri: originalitate, spirit tanar si non-conformist, deschis la minte. Desi suntem o companie “mare si serioasa”, credem ca lucrurile ies bine atunci cand iti place ce faci, cand te joci. Atunci cand munca nu e o “corvoada”, ci o joaca. De aici si ideea de a arunca, la propriu, CV-ul tau intr-un cos de baschet”, spune Lucian Todea, CEO al companiei.

Camera-stand

Mergand pe aceasta idee, standul ITNT va fi organizat ca o camera cool, un veritabil loc de joaca pentru IT-isti. Va fi ornat cu  o colectie de lucruri “cool” din universul Soft32, lucruri care definesc compania: de la board-game-uri la tobe si chitara, de la personaje de filme cult la jucarii si cos de baschet. « Vrem ca oamenii sa ne cunoasca, sa stie ca suntem diferiti si in ce constau diferentele. Vrem ca oamenii sa stie ca exista o alternativa la mediul corporatist de munca. O alternativa frumoasa, in care esti acceptat asa cum esti, in care personalitatea ta este vazuta ca un + si nu un -. O alternativa la “a te imbraca in uniforma”. Vrem sa intalnim oameni cu care sa avem ce sa vorbim. Despre munca, dar nu numai. Si evident, vrem sa ne gasim colegi de joaca. Vrem sa atragem acei oameni cu adevart pasionati, entuziasti si “copii”, care chiar daca nu au toate cunostintele necesare noua, aleg sa invete », spune Lucian Todea.

Aplica pentru….

PHP Developer

Online Content Administrator

Mobile Developer

Marketing Specialist

.Net Developer

« La modul general, cautam oameni extrem de talentati, care iubesc ceea ce fac. Cautam oameni creativi – copii. Cautam oameni cu personalitate, cu o viata plina in afara serviciului. Oameni de la care putem invata si care sa ne completeze, care sa ne impartaseasca valorile. Oameni care chiar pot sa transorme totul intr-o joaca, inclusiv procesul de depunere a CV-ului.

Si, in niciun caz, nu cautam niste roboti care sa lucreze de la 9 la 17:00. »,

 

 

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu