Voluntarii Festivalului de treatru “25 de ore de teatru non-stop” din Sibiu au participat, duminică dimineața, la înviorarea de dimineață, unul dintre evenimentele devenite deja o tradiție în organizarea festivalului.

Voluntarii și-au dat întâlnire în Piața Mare de la ora 10, îmbrăcați în pijamale, iar actorul Florin Coșuleț a făcut “exercițiile de înviorare trupească”, după cum le numesc organizatorii.

După aceea, tinerii au plecat în Piața Schiller pentru a se spăla pe dinți, iar medicul stomatolog al festivalului, Gheorghe Igna, le-a dat sfaturi despre spălarea corectă a dinților.

“Maraton teatral 25 de ore de teatru non-stop, aici, la Sibiu. Serbăm ziua mondială a teatrului. Iată că a trecut o foarte importantă parte din maraton. Am inceput la ora 18, la Sala Thalia. Acum e 10, au trecut aproximativ 15 de ore, dacă nu mă înșel și avem deja tradiționala înviorare în pijamale în Piața Mare . Actorul Florin Coșuleț a făcut exerciții de sănătate trupească cu aproape 200 de tineri voluntari înainte de asta s-a rostit poezie la Atrium Cafe”, a declarat directorul festivalului, Bogdan Sărătean.

Festivalul însă nu se încheie aici, iar maratonul teatral continuă, conform programului.

12:00 Humanitas – Întâlnire cu Marcel Iureş – Mai mult
Citește mai departe pe: Rondul de SibiuVIDEO Aproximativ 200 de tineri au făcut sport de dimineață în Piața Mare, la maratonul de teatru  VIDEO Aproximativ 200 de tineri au făcut sport de dimineață în Piața Mare, la maratonul de teatru

Ultima oră

Comentariul meu