Primarul municipiului de pe Târnava Mare, Teodor Neamţu a semnat, vineri dimineaţă, contractul de lucrări pentru reabiltarea infrastructurii de apă-canal şi a celei rutiere din satul aparţinător Ighişu Nou.

Întreaga infrastructură a localităţii rurale este realizată printr-un împrumut contractat de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, durata lucrărilor fiind de 18 luni.

„Semnarea contractului pentru lucrările de reabilitare a infrastructurii de apă-canal şi a infrastructurii rutiere este un motiv de bucurie pentru mine şi pentru toţi locuitorii satului aparţinător Ighişu Nou. Astfel, la sfârşitul anului 2014, Ighişu Nou va avea o infrastructură modernă şi complet reabilitată. De asemenea, vreau să menţionez că în Mediaş 10 străzi se află deja în lucru, iar în scurt timp vor demara lucrările şi pe celelalte 30 străzi, la sfârşitul anului 2014 infrastructura rutieră din municipiul Mediaş fiind finalizată în proporţie de peste 95 %“, a declarat edilul-şef al Mediaşului.

Mai mult
Citește mai departe pe: Rondul de Sibiusatul aparţinător mediaşului, va beneficia de infrastructură modernă  satul aparţinător mediaşului, va beneficia de infrastructură modernă

Ultima oră

Comentariul meu