Reprezentantul FDGR, Paul-Jürgen Porr, nu mai este preşedinte al Consiliului de Administraţie al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu (SCJS), după ce mandatul său de şase luni a expirat în luna martie, potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Sibiu (CJS).

În locul acestuia a fost ales Claudiu Stuparu, consilier în cadrul Compartimentului Învăţământ din Direcţia Economică a Consiliului Judeţean Sibiu.

În ultima perioadă, Porr a făcut mai multe declaraţii privind situaţia de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Ultima a fost că directorul medical şi managerul de la SCJS trăiesc în lumi paralele. Aceasta a dorit să menţioneze că nu retrage nimic din declaraţiile făcute în urmă cu o lună, în perioada în care încă era preşedinte al Consiliului de Adminidstraţie, potrivit cărora personalul medical nu are instrumentar chirurgical corespunzător.

”Dacă directorul medical şi managerul trăiesc în lumi paralele nu e bine nici pentru lume, nici pentru spital. Am spus acolo că instrumentarul este vechi de când lumea. Domnul profesor chirurg Sabău îmi trimite reprezentanţi la fiecare şedinţă de consiliu de administraţie să spună că n-au cu ce opera. Domnul manager să demonstreze că instrumentarul chirurgicar este în termen de uzură, cum a spus în raport. Nu am ce să adaug Mai mult
Citește mai departe pe: Rondul de Sibiupaul porr nu mai este preşedinte al consiliului de administraţie al spitalului clinic judeţean sibiu  paul porr nu mai este preşedinte al consiliului de administraţie al spitalului clinic judeţean sibiu

Ultima oră

Comentariul meu