Proiectul Collegium Musicum/Exerciţiu de modă pentru Toamnă/Iarnă, început anul trecut,la Sibiu, are o nouă reprezentaţie vineri, 29 martie, de la ora 19, la centrul Cultural Habitus din Piaţa Mică.

Sub titlul “Romance”, inspirat de o fotografie din filmul cu acelasi nume al lui Clarence Brown, spectacolul îşi propune să aducă în faţa publicului povestea unei rochii, după cum transmit organzatorii, un “tablou vivant” rezultat în urma unei colaborări între artişti şi arte, fiecare în modul sau de exprimare.

Spectacolul este o reprezentaţie în două acte, cu patru personaje. Este surprinsă Femeia din 2013/ 2014, Femeia din alte timpuri (care retrăieşte în vis), Pictura- stare de spirit (personaj intermediar) şi Soprana.

Sub egida Directiei pentru Cultura, Sibiu, este un spectacol de Alexandru Nicolae, designer vestimentar şi Andreea Martin, pictor, în colaborare cu Laura Luca, actriţă.

Prezintă: soprana Aniela Halmagiu Leb, si modelele: Ane-Mari Hann,Denisa Birza si Andra Muresan, Bianca Prundus, Izabela Popa, Iulia Nistor.

Curator: Adina Savia- Vlaic; video: Bogdan Brylynski; lumini: Radu Drusan; sonorizare si montaj sonor: Marcel Mihu; make up: Tarta Cristina & Tarta Flavia; fotografie: Nicu Panaite; conceptie si grafica afis: Andrei Szabo.

Mai mult
Citește mai departe pe: Rondul de Sibiuspectacol inedit de modă şi pictură: “romance”, la centrul cultural habitus din sibiu  spectacol inedit de modă şi pictură: “romance”, la centrul cultural habitus din sibiu

Ultima oră

Comentariul meu