Reprezentanţii Fundaţiei Motivation au acordat vineri, 27 martie, directorului Bibliotecii Judeţene ASTRA din Sibiu, Marca Accesibilităţii, demonstrând astfel că este permis accesul persoanelor în scaun rulant în interiorul Corpului B al bibliotecii.

Biblioteca va apărea pe o hartă a accesibilităţii la nivel naţional.

“Ne aflăm aici, la al treilea eveniment de acest gen, în care alegem o clădire publică în care toată lumea trebuie să aibă acces. Alegem să oferim un certificat prin care recunoaştem gradul de accesibilizare pentru utilizatorii de scaun rulant”, a declarat Alexandru Mănăilă, unul dintre coordonatorii proiectului.

Certificatul i-a fost înmânat directorului bibliotecii, Silviu Borş.

“Trebuie să împart aceste felicitări cu cei care au gândit construcţia acestei clădiri şi care au asigurat această accesibilitate. Dar mai mult decât felicitările şi marca de accesibilitate, contează cei care au nevoie de ea şi mă bucur că avem această accesibilitate asigurată. Aşa cum se observă deja, a fost unul dintre obiectivele bibliotecii să asigure accesul cât mai facil şi persoanelor cu dizabilităţi locomotorii. Avem în continuare un obiectiv al nostru de a asigura baza materială până la accesibilitate pentru persoanele cu toate tipurile de dizabilităţi, nu doar locomotorii”, a declarat Silviu Borş la pirmirea certificatului.

Acesta a amintit şi Mai mult
Citește mai departe pe: Rondul de Sibiucorpul b al bibliotecii astra din sibiu, recunoscut ca accesibil pentru persoanele în scaun rulant  corpul b al bibliotecii astra din sibiu, recunoscut ca accesibil pentru persoanele în scaun rulant

Ultima oră

Comentariul meu