Corina este asteptata de peste 25 000 persoane la concertul incendiar pe care il va sustine pe 1 iunie in Piata Mare a Sfatului, in cadrul celei de-a doua editie a Sibiu Fashion Days.

Timp de două zile Capitala Modei se va muta la Sibiu la sfârşitul lunii mai. Aici tinerii designeri, dar şi nume deja consacrate în moda românească, îşi vor prezenta creaţiile pe podiumul organizat în centrul oraşului. Doina Levintza va prezenta câteva ţinute de excepţie la Sibiu, alături de tinerii designeri din Sibiu, dar şi de Mircea Bărbulescu, Cosmina Englizian, Ana Radu, Ştefan Muscă, Elena Perseil, Mihaela Drafta, George Hojbotă. Gina Pistol va fi gazda evenimentului de moda si timp de doua zile zece designeri isi vor prezenta cele mai noi colectii in zilele de 31 mai-1 iunie. Nume cunoscute ale modei romanesti, cum ar fi Lena Criveanu, care a prezentat in cadrul Berlin Fashion Week, sau Mirela Diaconu, absolventa a Facultatii de Design din Milano isi vor prezenta colectiile pe podiumul din Piata Mare a Sibiului.
In incheierea evenimentului, pe 1 iunie, Corina va sustine un concert incendial live. Corina Monica Bud (26 ianuarie 1980) este una dintre cele mai apreciate cantarete de pop, dance si r&b din Romania. Originara din Satu Mare, Corina a absolvit doua facultati: A.S.E. si Facultatea de Drept din Bucuresti.
In copilarie, Corina visa sa ajunga actrita de teatru insa, dupa ce s-a lovit de refuzul mamei sale, a trebuit sa se orienteze catre domenii mai practice. Spre norocul sau, Corina a fost sustinuta de tatal sau, care a incurajat-o sa-si dezvolte latura artistica. Astfel, in paralel cu studiile, tanara ia lectii de canto timp de doi ani, avand-o ca profesoara pe Crina Mardare.
A debutat in anul 2004 cu albumul „Noi Doi”, produs de Marius Moga. Albumul se buruca de un succes foarte mare pentru un artist debutant, piesa „Noi Doi” ajungand pana pe pozitia a patra in Romanian Top 100 in acel an.
În viața personală formează un cuplu cu afaceristul Nelu Bud, de 16 ano. Cei doi au împreumă un băiețel, Robin (4 ani și 3 luni).

Sursa: libertatea.ro

Ultima oră

Comentariul meu