Celebrul cuplu hollywoodian Brad Pitt şi Angelina Jolie, cunoscut sub numele de Brangelina a fost prezent vineri seara, pentru prima oară la Mediaş.

A fost vorba, evident, de un travesti, de două sosii ale îndrăgiţilor actori, ce au evoluat la Sala Traube, în cadrul celei de-a patra ediţii a “Balului liceelor”, având drept temă “Cupluri celebre”. Câştigători ai titlurilor de mister şi miss au fost desemnaţi Raul-Ştefan Celmare şi Cosmina Muşat, de la Şcoala Generală de Gaz, respectiv Liceul “Axente-Sever”.

Atmosfera a fost una incendiară, electrizantă, pentru cei peste 500 de spectatori, care s-au distrat copios pe parcursul a două ore. Evenimentul, organizat de Consiliul Local al Tinerilor Mediaş, s-a încheiat după miezul nopţii, cuplurile celebre precum familia Adams, ori Victoria şi David Beckham destinzându-se la un club din incinta ştrandului din Mediaş.

Mai mult
Citește mai departe pe: Rondul de SibiuCuplu de la Hollywood prezent la Mediaş la bal, unde învingător a ieşit Ştefan cel Mare  Cuplu de la Hollywood prezent la Mediaş la bal, unde învingător a ieşit Ştefan cel Mare

Ultima oră

Comentariul meu