Din nou. Pentru ca e cea mai bună spumă de ciocolată din lume. Şi atât de uşor de făcut. 

poezie în bucărătie 122: moussssssse au chocolat

Ingrediente

160 g ciocolată neagră (60-70%)

40 g unt

4 ouă

Topiţi ciocolata şi untul pe foc. Nu fierbeţi. Lasţti puţin la răcit.

Bateţi albuşurile spumă.

Adăugaţi gălbenuşurile la ciocolată, unul după altul, amestecând cu un mixer.

Incorporaţi albuşurile în spumă folosindu-va tot de mixer.

Vărsaţi în pahare. Lăsaţi la frigider câteva ore.

Puteţi să aăaugaţi coajă rasă de citrice, vanilie, puţin rom, cafea, etc.

Pofta bună!

http://invatsagatesc.blogspot.ro

Mai mult
Citește mai departe pe: Rondul de Sibiupoezie în bucărătie 122: moussssssse au chocolat  poezie în bucărătie 122: moussssssse au chocolat

Ultima oră

Comentariul meu

Publică