Prefectul judeţului Sibiu, Ovidiu Sitterli (foto), a anunţat vineri, 22 martie, înfiinţarea unui punct de lucru al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple din Sibiu la Mediaş.

Potrivit acestuia, biroul va funcţiona în cadrul Serviciului de Evidenţă a Populaţiei Mediaş.

“La sesizarea mai multor cetăţeni, am considerat util ca în cadrul Serviciului de Evidenţă a Populaţiei Mediaş să se constituie un punct de lucru în aşa fel încât toată populaţia din nordul judeţului să nu se mai deplaseze până în municipiul Sibiu pentru a obţine acest document, paşaportul simplu turistic”, a declarat Ovidiu Sitterli.

Sitterli a precizat, de asemenea, că Direcţia Generală de Paşapoarte şi-a dat avizul pentru înfiinţarea unui astfel de punct de lucru.

“Am primit avizul de la Direcţia Generală de Paşapoarte. De la momentul emiterii acestui ordin, Serviciul Public Comunitar pentru Evidenţa Paşapoartelor Simple Sibiu urmează să ia măsurile necesare pentru constituirea acestui punct de lucru la Mediaş”, a explicat prefectul judeţului.

Cel mai probabil biroul va fi deschis de la 1 aprilie, cel puţin de două ori pe săptămână, în funcţie de cerere şi de personalul disponibil.

Mai mult
Citește mai departe pe: Rondul de SibiuPaşapoartele vor fi eliberate şi la Mediaş. Prefectura anunţă deschiderea unui punct de lucru acolo  Paşapoartele vor fi eliberate şi la Mediaş. Prefectura anunţă deschiderea unui punct de lucru acolo

Ultima oră

Comentariul meu