Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Klaus Iohannis, a declarat joi, în conferinţă de presă, că nu îşi imaginează că Uniunea Social Liberală (USL) va rezista după 2016 şi că astfel de coaliţii pe termen lung nu sunt fezabile şi nici realiste.

“Nu a declarat cineva din USL că USL-ul este făcut pentru veşnicie. Nici nu se fac astfel de coaliţii pentru termene foarte lungi fiindcă nu sunt realiste şi nici fezabile. USL-ul a fost făcut pentru a rezista şi a guverna România până în 2016. După care probabil partidele care sunt în USL vor hotărî fiecare în parte dacă merg singure în alegeri sau dacă se continuă USL-ul în această formă sau în altă formă”, a declarat Iohannis.

Acesta a continuat spunând că crede că “PNL se va întări în continuare şi dacă va merge singur în alegerile din 2016 va avea un rezultat foarte bun”.

“Eu personal îmi doresc un rezultat atât de bun încât să guverneze ţara”, a mai spus Iohannis.

Acesta a declarat că “ar fi frumos” ca la alegerile din 2016 PNL-ul să obţină35 la sută din voturi.

Mai mult
Citește mai departe pe: Rondul de Sibiuklaus iohannis: nu a spus nimeni că usl este pentru veşnicie  klaus iohannis: nu a spus nimeni că usl este pentru veşnicie

Ultima oră

Comentariul meu