Sfârşitul de săptămână nu se anunţă a fi unul care să ne îmbie la plimbări lungi prin parcuri. Aşa că relaxarea trebuie să ne-o găsim în activităţile desfăşurate în interior. Şi Sibiul nu duce lipsă de aşa ceva, aşa că vei găsi ceva de făcut printre propunerile noastre:

Seara de vineri este plină de evenimente. La ora 19, la Teatrul Gong încep Zilele Filmului Francofon-special Africa. Intrarea este liberă. Tot la ora 19, dar la Teatrul „Radu Stanca” începe spectacolul „Maestrul şi Margareta” după Mihail Bulgakov. Spectacolul durează două ore şi 30 de minute, cu o pauză. Biletul costă 20 de lei şi 10 lei cu reducere.

Dacă simţiţi nevoia de ceva adrenalină, puteţi merge să vedeţi lupte în cuşcă, în sistem MMA. Competiţia începe la ora 19:30, la Sala Transilvania.

Prima seară de week-end se încheie cu un concert la Imperium, al lui Mike Godoroja şi Blue Spirit. Ca să îi ascultaţi trebuie să plătiţi 30 de lei.

Sâmbătă începe World Ballet Competition Open Romania, care se desfăşoară de la ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Intrarea la serile de concurs, între 21 şi 23 martie este liberă. Competiția se va desfăşura pe trei secţiuni: juniori, intermediari şi avansaţi. Fiecare dansator va prezenta juriului mai multe dansuri, pentru a-i fi evaluate calităţile. Cel mai bun dansator desemnat de juriul de la Sibiu va primi un premiu în bani şi se va califica la finala concursului care va avea loc în Statele Unite ale Americii în perioada 10-15 iunie.

Ca de obicei, la ora 14, la Cinema Arta rulează un film. De data aceasta e «Oz-the Great and Powerful», cu Mila Kunis şi Rachel Weisz.

Dacă doriţi să vedeţi “Maestrul şi Margareta” la Teatrul Radu Stanca, o puteţi face de la ora 19, iar de la ora 21 începe spectacolul «Melodie Varşoviană» la studioul CAVAS din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte. Durează o oră şi 30 de minute, iar un bilet costă 10 lei şi 5 lei cu reducere.

Seara va aduce un concert în R&B, susţinut de formaţia Motor ACT. Show-ul rock’n’roll, conceput ca un tribut legendarei trupe Motorhead, începe la ora 21 :30.

Duminica dimineaţa este dediactă copiilor la Teatrul Gong. La ora 11 este programat spectacolul «O rază se soare» după Al. T. Popescu. Este un spectacol de animaţie cu marionete şi actori la vedere al Secţiei Germane, durează 45 de minute şi se adresează copiilor cu vârste între 2 şi 8 ani.

La ora 14, la Cinema Arta se reia proiecţia filmului «Oz-the Great and Powerful», cu Mila Kunis şi Rachel Weisz.

De la ora 18 începe Gala de Balet, la Casa de Cultură a Sindicatelor, reprezentaţie la care de această dată se intră pe bază de bilet. Pentru Gala de Balet au fost puse în vânzare bilete cu preţul de 10 lei şi respectiv 5 lei – preţ redus, acestea putând fi achiziţionate de la Casa de Cultură a Sindicatelor, de luni până vineri, între orele 11 şi 17.

Dacă aţi pierdut reprezentaţiile de vineri şi sâmbătă ale piesei de teatru «Maestrul şi Margareta», mai aveţi o şansă să o vedeţi de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca.

Acelaşi lucru se aplică şi în cazul spectacolului «Melodie Varşoviană», care se joacă din nou, la studioul CAVAS din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte, de la ora 21.

 

Ultima oră

Comentariul meu