Spitalul Clinic Judeţean (SCJ) Sibiu a contestat în instanţă amenda de 100.000 lei luată de la Garda de Mediu pentru nerespectarea regimului de depozitare şi transport a deşeurilor.

Potrivit managerului spitalului, Liviu Cotârlă, inspectorii GM au fost abuzivi în sancţionarea spitalului cu suma maximă prevăzută de lege, iar spitalul a contestat în instanţă procesul verbal de constatare a amenzii.

”Am constatat în instanţă acel proces verbal cu amendă datorită faptului că ceea ce s-a considerat a fi pericol public pentru naţiune a fost de fapt ceea ce v-am spus (un pampers depozitat cu cojile de cartofi, n.r.). Cei de la Garda de Mediu au venit cu procesul verbal scris de la Bucureşti. Când a venit să-mi spună că ne amendează cu 100.000 lei a venit şi-a spus că a găsit în deşeurile menajere în care se strâng cojile de cartofi şi alte asemenea un pampers de la spital. A venit hotărât să ne amendeze şi probabil deja avea procesul verbal scris”, a declarat Liviu Cotârlă.

După sancționarea spitalului, Consiliul Județean Sibiu(CJS) a dispus efectuarea unei anchete proprii pentru stabilirea vinovaților și a măsurilor ce se impun pentru evitarea, pe viitor a situațiilor de acest gen. Din comisia de anchetă a Mai mult
Citește mai departe pe: Rondul de Sibiuconducerea spitalului judeţean a contestat amenda primită de la garda de mediu. angajaţii au plătit moral  conducerea spitalului judeţean a contestat amenda primită de la garda de mediu. angajaţii au plătit moral

Ultima oră

Comentariul meu