Exista cateva locuri in lume in care autoritatie au interzis decesul.

1. Itsukushima – Japonia

Potrivit religiei shintoiste, insula japoneza Itsukushima este un loc sacru, iar mentinerea puritatii acesteia este cel mai important lucru. Astfel, pentru a pastra insula curata, nimeni nu are voie sa se nasca sau sa moara in acest loc. Nicio nastere sau moarte nu a mai avut loc pe aceasta insula din 1878, pentru ca femeile gravide, batranii sau bolnavii sunt mutati cand li se apropie sorocul. Mai mult, pe insula a avut loc o lupta in 1555, iar comandantul celor care au castigat batalia a ordonat ca pana si pamantul udat de sange sa fie mutat de pe insula cu barcile.

2. Longyearbyen – Norvegia

La cimitirul din orasul Longyearbyen, situat pe insula norvegiana Svalbard, ultimul om a fost ingropat acum 70 de ani. Autoritatile au interzis moartea in oras deoarece corpurile ingropate in solul inghetat nu putrezesc niciodata. Oamenii de stiinta au gasit in permafrost corpul intact al unui barbat care murise de gripa spaniola in 1917, virusul fiind inca activ. Persoanele bolnave si cei foarte batrani sunt trimisi cu barcile sau elicopterele in orase invecinate pentru a-si trai ultimele clipe.

<img class=”alignleft size-medium wp-image-1209″ alt=”1Falciano del Mai mult
Citește mai departe pe: Lumea Bizaralocuri in lume in care este interzis sa mori! foto  locuri in lume in care este interzis sa mori! foto

Ultima oră

Comentariul meu