Victoria Beckham a cumpărat un supermarket din Londra pe care intenţionează să îl folosească ca spaţiu de lucru pentru “imperiul” ei din industria modei, aflat în plină expansiune.

 

Creatoarea de modă a cumpărat un magazin din reţeaua Spar din cartierul Battersea, aflat la mică distanţă de birourile ei din partea de vest a Londrei, întrucât avea nevoie de un spaţiu de lucru mai mare pentru angajaţii ei, scrie Mediafax.

Se pare că brandul Victoria Beckham devine tot mai puternic şi se extinde într-un ritm fenomenal, iar artista avea nevoie disperată de un spaţiu mai mare.

Victoria Beckham, în vârstă de 38 de ani, s-a remarcat în calitate de membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii. Soţul ei, David, fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal a Angliei, a creat o linie de lenjerie intimă pentru brandul H&M.

Mai mult
Citește mai departe pe: Rondul de Sibiuvictoria beckham a cumpărat un supermarket  victoria beckham a cumpărat un supermarket

Ultima oră

Comentariul meu