Procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus începerea urmăririi penale faţă de Ioan Cindrea (foto), fost deputat în Parlamentul României, în prezent preşedinte al PSD Sibiu şi al Consiliului Judeţean Sibiu (CJS).

Împotriva acestuia se reţine faptul că în perioada 05 octombrie 2009 – 01 februarie 2011, în calitate de deputat, a propus şi a avizat angajarea în cadrul biroului său parlamentar a soţiei sale, Amalia Cindrea.

“Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus începerea urmăririi penale faţă de Cindrea Ioan (fost deputat în Parlamentul României) reţinând ca situaţie de fapt că, în perioada 05.10.2009 – 01.02.2011, în calitate de deputat, a propus şi a avizat angajarea în cadrul biroului său parlamentar a soţiei sale”, se arată într-un comunicat de presă.

Ioan Cindrea nu a putut fi contactat telefonic. Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Sibiu a precizat:

“Această acţiune nu are legătură cu activitatea instituţiei Consiliul Judeţean Sibiu. În iulie 2012 a fost dată o soluţionare favorabilă şi s-a dispus NUP. Noul procuror general al României, Daniel Morar a dispus în Mai mult
Citește mai departe pe: Rondul de Sibiupreşedintele consiliului judeţean sibiu, ioan cindrea, urmărit penal pentru conflict de interese  preşedintele consiliului judeţean sibiu, ioan cindrea, urmărit penal pentru conflict de interese

Ultima oră

Comentariul meu