LSS Voinţa Sibiu, prima echipă din România înfiinţată de o asociaţie de suporteri, va debuta sâmbătă, 23 martie, ora 11.00, în Liga a IV-a, etapa a 12-a, care consemnează reluarea returului de campionat.

„Alb-verzii” vor întâlni echipa Continental Sibiu pe stadionul „Voinţa” din cartierul Ştrand. Intrarea va fi liberă.

Antrenorul Nicolae Grigore va aborda acest joc cu un lot de 18 jucători cărora li se vor mai alătura şi alţii în cursul săptămânii viitoare. Noua echipă este formată din fotbalişti care au mai evoluat la acest nivel, la alte echipe din oraş sau judeţ dar şi din debutanţi care vor testa pentru prima dată nivelul campionatului judeţean sibian.

În această săptămână, LSS Voinţa va mai efectua două antrenamente, miercuri şi vineri, ambele de la ora 17.30 pe terenul de zgură de la baza Voinţa.

LSS Voinţa este susţinută exclusiv prin cotizaţiile şi eforturile fanilor și a pornit la drum din 16 ianuarie 2013 cu obiectivul de a construi de jos o nouă echipă care să ducă mai departe spiritul Voinţei, desființat la sfarșitul anului trecut.

Suporterii au strâns în primele două luni fondurile necesare înscrierii şi pregătirii echipei pentru returul Ligii a IV-a dar fanii îşi doresc să implice tot mai Mai mult
Citește mai departe pe: Rondul de Sibiulss voinţa debutează sâmbătă în etapa a 12-a a ligii a iv-a. intrarea va fi liberă  lss voinţa debutează sâmbătă în etapa a 12-a a ligii a iv-a. intrarea va fi liberă

Ultima oră

Comentariul meu