Reprezentanţii studiourilor MGM au anunţat, marţi, că cel de-al 24-lea film din franciza “James Bond” ar putea fi lansat în următorii trei ani, scrie Mediafax.

Totodată, ei speră să anunţe cât de curând numele regizorului care va realiza cel de-al 24-lea film din seria “James Bond”, după ce Sam Mendes a luat hotărârea să se retragă din acest proiect.

Gary Barber a declarat, potrivit aceleiaşi surse, că scenariştii companiei au început deja să scrie scenariul pentru noul film cu celebrul agent secret britanic.

Gary Barber nu a oferit detalii despre distribuţia noului film, însă presa de specialitate a anunţat în urmă cu câteva luni că actorul britanic Daniel Craig a semnat deja contractul pentru a juca în următoarele două filme din această franciză cinematografică, care a împlinit în 2012 o jumătate de secol de existenţă.

Lansat în 2012, cel mai recent film cu agentul 007, “007: Coordonata Skyfall”, cu Daniel Craig în rolul principal, a generat încasări de 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial şi i-a impresionat pe criticii de specialitate. În ciuda succesului repurtat, regizorul acestui lungmetraj, britanicul Sam Mendes a anunţat la începutul acestei luni că intenţionează să se concentreze în viitorul apropiat asupra proiectelor sale din Mai mult
Citește mai departe pe: Rondul de Sibiual 24-lea film din franciza “james bond” ar putea fi lansat în următorii trei ani  al 24-lea film din franciza “james bond” ar putea fi lansat în următorii trei ani

Ultima oră

Comentariul meu