Multi cercetatori in domeniu considera ca perioada anului in care este nascut un om poate determina cantitatea de noroc sau numarul de sanse pozitive care i se vor ivi in viata, in functie de zodie.

Berbec

Berbecii incep sa aiba noroc dupa o perioada in care depun un efort destul de mare pentru a obtine ceea ce vor. Berbecii trebuie sa munceasca mult pentru a ajunge sa fie satisfacuti iar rezultatul final, in cazul in care este cel dorit, este cea mai puternica motivare pentru a continua. Berbecii nu considera ca norocul este cu adevarat relevant fiind convinsi ca tot ceea ce realizeaza trebuie sa fie facut de ei insisi. Tocmai de aceea nu sunt considerati ca fiind nativi norocosi ai zodiacului. Cu toate acestea, au o serie de numere care le sunt favorabile.

Numere cu noroc: 1, 9, 13

Taur

Taurii sunt iubitori ai confortului material si le place sa traiasca pe picior mare. Obtin ceea ce isi doresc prin multamunca insa, spre deosebire de berbeci, au si destul de mult noroc. Astfel, planurile Taurilor se realzieaza lesne si nu dau de mari impedimente in ducerea la bun sfarsit a proiectelor care le vor aduce beneficii. Cu toate acestea, daca incep sa se bazeze Mai mult
Citește mai departe pe: Lumea Bizaranumerele tale norocoase după zodie!  numerele tale norocoase după zodie!

Ultima oră

Comentariul meu