Din toamna anului trecut, de când s-a schimbat conducerea Consiliului Judeţean, s-au tot promis destinaţii noi către care se va decola de pe Aeroportul din Sibiu. Deocamdată nici operatorii de zbor nu au dat vreun semn că sunt interesaţi să opereze de la Sibiu, dar măcar nu i-am pierdut şi pe cei vechi. Aşa că, de la 1 aprilie, companiile care zboară deja de la Sibiu vor mări numărul curselor, dar spre aceleaşi destinaţii.

Astfel, Compania TAROM va opera după următorul program cursa Sibiu – București cu plecări  în zilele de luni, joi și vineri și cursa București – Sibiu în zilele duminică, miercuri și joi.

Compania Blue Air își va optimiza cursele, punând la dispoziție întreaga capacitate a avionului pe relația Sibiu – Stuttgart

Compania Austrian Airlines va opera 7 zile din 7 introducând o cursă suplimentară sâmbăta, pe relația Viena – Sibiu – Viena

Compania Lufthansa va introduce o cursă suplimentară în fiecare zi

Cât despre extinderea numărului operatorilor de zbor low-cost, dar şi destinaţiile acestora, conducerea Consiliului Judeţean…aşteaptă. „Noi am depus documentaţia necesară, săptămâna trecută am primit avizul dela Consiliul Concurenţei, iar acum îl aşteptăm pe cel de la Comisia Europeană. Sperăm că o să îl primim în maxim o lună, şi de abia apoi vom putea începe licitaţiile”, a spus Ioan Banciu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu