Un șofer băut a băgat în spital opt persoane după ce mașina cu care mergea a lovit alte două mașini în comuna sibiană Cristian. Șoferul de 35 de ani era urmărit de poliție în momentul în care a lovit alte mașini care circulau regulamentar. Totul s-a produs la câteva minute după ce acesta fugise dintr-o benzinărie după ce a provocat acolo un scandal.

Angajații de la benzinăria aflată pe DN1 în apropiere de Sibiu, au sunat la 112 și au raportat că câțiva tineri fac scandal în interiorul acesteaia. Poliția a mers la fața locului, dar în loc să se calmeze, tinerii s-au suit în mașină și au încercat să fugă. La mai puțin de doi kilometri de benzinărie mașina acestora a lovit violent o autoutilitară și un încă un Fiat. Martorii spun că Audi-ul avea viteză foarte mare.

[SocialLocker text=’Vrei sa afli mai multe amănunte? Precis sunt si altii interesati de acest articol. Trimite link-ul pe Facebook sau Google + si VEZI ARTICOLUL COMPLET. Multumim ‘]

”O venit mașina aceasta venea de acolo de pe pod. Mergea normal și mașina albastră a intrat pe contrasens și lovit. Avea viteză. Era urmărit de poliție. A făcut scandal în pompă. Și de acolo a venit poliția după el. Cel cu mașina. Erau trei persoane în mașină”, spune Crăciuna Gheorghe – martor accident

”Eu am fost de serviciu azi noapte. Am venit. Mașinile erau lovite. Ce pot să spun. Am înțeles că cei din mașina mică erau băuți și poliția s-ar fi luat după ei și așa s-a întâmplat accidentul. Mai multe nu știu. Unul din mașina mică era mai grav, iar ceilalți erau loviți la cap. Nu știu cât de grav cel de la volan. Am văzut cum au tăiat mașina. Cel urmărit a pierdut controlul. Probabil așa s-a întâmplat. Am înțeles că poliția s-a luat după ei să îi prindă. Nu au oprit și s-a înâmplat”, a spus un alt martor la accident.

”Conform primelor cercetări autoturismul Audi a pătruns pe sensul opus de deplasare unde a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara Mercedes. Ca urmare a accidentului ocupanții celor două autovehicole au fost transportați la spitalul clinic județean Sibiu pentru acordarea îngrijirilor medicale”, a spus si Murariu Sandu – comisar IPJ Sibiu.

Șofer în comă la spital

Șoferul vinovat de accident consumase băuturi alcoolice toată noaptea. Acesta a fost scos numai după ce mașina a fost tăiată pur și simplu de cei de la Descarcerare și a ajuns în stare gravă la spitalul județean din Sibiu.

”Sunt două victime din accident rutier. O victimă este instabilă. A fost adusă în comă profundă și intubată. În momentul de față este la computer tomograf. Coma s-a instalat probabil în urma unei hemoragii cerebrale. Celelalte victime sunt cu fracturi la nivelul membrelor inferioare, cu plăgi, contuzii și excoriații. În momentul de față se continuă investigațiile clinice”, a spus si Mirela Bădescu – medic SMURD Sibiu

YouTube video

Polițiștii fac acum cercetări legate de scandalul pe care șoferul aflat în comă la spital și cei doi prieteni ai săi din mașină, l-au provocat în benzinărie. Camerele de supraveghere nu au surprins însă incidentul pentru că acesta s-a produs într-o încăpere ce nu se afla în raza de acțiune a acestora.

[/SocialLocker]

Ultima oră

Comentariul meu