Formaţia The Noise a fost înființată în vara anului 2011 la Sibiu, din inițiativa tinerilor muzicieni: Paul Grigoraş – chitară, voce, Sebastian Marcovici – chitara bas, voce, Horia Mărginean – chitară şi Bogdan Tătăroiu – tobe.

Stilul  abordat de grup este indie-rock, cu influenţe dintre cele mai diverse, iar repertoriu trupei este alcătuit din piese originale precum Deus Ex Machina, Sweethearts, Chocolate Prostitute, Yeye şi Ringo Starr, ultima dintre acestea bucurându-se de o difuzare o intensă pe Radio Guerrilla la începutul anului 2013.

Concertele live sunt modul de exprimare al grupului The Noise, concerte desfășurate în cluburi sau în aer liber, organizate în diferite orașe din țară. Au cântat alături de trupele românesti: Grimus, The Mono Jacks, AB4 şi Toulouse Lautrec  şi de americanii de la The Static Age.

În următoarea perioadă The Noise pregătesc un mini turneu, concerte în București și în alte câteva orașe importante și în continuare, formaţia va putea fi văzută și ascultată în spaţiul virtual pe: facebook.com/TheNoiseOfficial, unde vor fi lansate şi următoarele materiale înregistrate.

În 8 aprilie 2013 The Noise vor  susține un recital de 30 minute în deschiderea concertului grupului  RIFF,  organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu