Echipa din Sibiu a castigat play-out-ul diviziei A1 de volei feminin, in detrimentul formatiei Universitatea Cluj, cu scorul general de 3-0.

Dupa ce s-a impus pe teren propriu de doua ori cu 3:1, CSM Sibiu a castigat si primul meci de la Cluj, iar astfel a transat disputa eliminatorie. Sibiencele, antrenate de Branko Gajic, raman pe prima scena a voleiului romanesc, dupa succesul cu 3:1(20:25, 25:20, 25:16, 25:21), de sambata, 16 martie 2013.

Ca o curiozitate, in aceasta lupta pentru evitarea retrogradarii, voleibalistele din oras au pierdut, in fiecare din cele trei jocuri disputate, cate un singur set. In plus, reamintim ca CSM Sibiu si `U` Cluj s-au mai intalnit, in aceeasi faza, in sezoanele 2010/2011 si 2011/2012. De fiecare data, echipa castigatoare, fie ca a fost `U` Cluj(2011) sau Sibiu(2012 si 2013), nu a avut nevoie de un al cincilea meci pentru a obtine biletele pentru un nou sezon al diviziei A1. In 2011, Clujul se impunea cu 3-0, in timp ce Sibiul a avut nevoie de patru partide in 2012 si de trei, in 2013.

Intrebare pentru conducerea CSM Sibiu: ramane Gajic?

Reamintim ca Branko Gajic a fost pe banca sibiencelor si in intalnirea pentru evitarea retrogradarii de anul trecut. Antrenorul, care a declarat in repetate randuri ca sansele de a mai continua la CSM Sibiu sunt aproape nule, a marturisit, pentru Turnul Sfatului, saptamana trecuta, dupa cel de-al doilea meci cu `U` Cluj, ca va lua o decizie dupa ce se va termina play-out-ul.

CSM Sibiu: Denisa Viloiu, Sorina Marian, Milica Tasic, Gabriela Dancu, Alexandra Ariton, Daria Popa-Calota, Lorena Dancu(libero) + Andreea Petra si Loredana Pasca.

Antrenor Branko Gajic.

foto: arhiva
Citește mai departe: turnvoleiul ramane in prima divizie. duelul sibiu - cluj decis in trei meciuri  voleiul ramane in prima divizie. duelul sibiu - cluj decis in trei meciuri

Ultima oră

Comentariul meu