Klaus Johannis a fost înştiinţat despre scandalul de la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. Primarul este de părere că presa este vinovată de inflamarea spiritelor. „Voi presa v-aţi aruncat prea repede asupra acestui subiect, aţi luat de bune declaraţiile mamei şi le-aţi dus şi la nivel naţional. Din câte am înţeles, cei implicaţi au negat că ar fi vinovaţi, spuse care sunt confirmate şi de martori”, a declarat Klaus Johannis.

Unul dintre motivele din cauza căruia subiectul a fost dezvoltat prea mult, după părerea primarului Johannis, a fost lipsa de comunicare din partea spitalului. „Au existat lacune în comunciarea publică, de aici au venit problemele. Atunci când sunt probleme trebuie să se comunice într-un timp rezonabil, iar aceste deficienţe vor fi rectificate”, a spus Klaus Johannis.

Pe de altă parte, primarul admite că lucrările de la Spitalul de Pediatrie pot influenţa negativ starea angajaţilor şi a pacienţilor. „Este de înţeles că mama era supărată pentru că îi erau bolnavi ambii copii. Oricum, acolo se lucrează în regim de şantier, lucru care poate îi supără pe angajaţii de acolo. Dar, ei trebuie să păstreze o decenţă în comunicarea cu părinţii şi pacienţii, trebuie să le vorbească în limite normale”, a adăugat Klaus Johannis.

Ultima oră

Comentariul meu