Patronii clubului spun că imobilul incendiat în 2011 la comandă de către cei trei inculpați condamnați astăzi, a fost distrus în proporție de sută la sută și au trebuit să refacă de la zero infrastructura imobilului. Aici va fi amenajat un salon de evenimente.

[SocialLocker text=’Vrei sa afli mai multe amănunte? Precis sunt si altii interesati de acest articol. Trimite link-ul pe Facebook sau Google + si vezi articolul complet. Multumim ‘]

”După cum vedeți am început lucrările de reamenajare a spațiului. Încă se văd după un an de zile și după multe intervenții urmele incendiului. Am refăcut toată structura de rezistență a clădirii. Parte metalică, stâlpii de susținere. Am curățat zidurile. O să reconstruim altceva aici din surse proprii. Pagubele au fost mai mult de sută la sută”, spune Adrian Barbu – manger club Liquid.

VIDEO Vezi cum s-a dat foc clubului Liquid. Incendiatorii trebuie să plătească despăgubiri de milioane de lei

Reamintim că ieri, doi dintre cei trei bărbaţi suspectaţi de incendierea Liquid-ului şi a restaurantului Dobrun, au primit închisoare de 8 și 9 ani cu executare. Cel de-al treilea inculpat, a primit 2 ani de închisoare cu suspendare.

”Condamnă pe inculpații Sebastian Braiţ și Domokos Karoly pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere calificată la pedeapsa de 8 ani închisoare și la pedeapsa complementară a interzicerii unor drepturi și respectiv la pedeapsă 10 ani închisoare și pedeapsa complementară a interzicerii unor drepturi. Condamnă pe inculpatul Cosme Alin Teodor pentru săvârșirea infracțiunii de nedenunțare a unor infracțiuni și pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare la pedeapsa de 2 ani de închisoare cu suspendare”, a explicat Cornelia Pândaru – purtător de cuvânt Tribunalul Sibiu.

YouTube video

[/SocialLocker]

Ultima oră

Comentariul meu