E.ON Gaz Distribuţie continuă şi în acest an să investească în judeţul Sibiu, bugetul alocat fiind de aproximativ 25 milioane de lei, sumă care va fi direcţionată în principal către modernizarea a circa 80 kilometri de conducte şi branşamente în localităţile Sibiu, Mediaş, Cisnădie, Slimnic, Şmig, Richiş, Bârghiş, Coveş, Şeica Mică.

Numai pentru municipiul Sibiu planul de investiţii însumează circa 14 milioane lei, fiind constituit din mai multe proiecte care vor fi implementate etapizat şi vizează cu prioritate înlocuirea, în decursul acestui an, a aproape 50 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale.

În prima jumătate a lunii martie a acestui an va fi demarată modernizarea reţelei de gaz pe mai multe străzi din municipiul Sibiu, respectiv Vasile Pârvan, Strungului, Principatele Unite, Niţă Octavian, Mălinului şi Strugurilor.

Vor mai intra în execuţie, după parcurgerea etapelor legale, modernizarea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale şi pe alte străzi, cele mai importe lucrări urmând să se desfăşoare pe străzile Ştrandului, Maramureşului, Litovoi, Râului, P-ţa Cibin, Malului, A. Iulia (Dealului – Malului), Tg. Vinului, Tg. Peştelui, Hegel, Fraţii Grachi şi Eftimie Murgu.

Programul de investiţii a fost agreat cu autorităţile locale, fiind considerate prioritare lucrările de înlocuire a conductelor pe străzile unde sunt programate a se desfăşura şi investiţii ale municipalităţii.

Compania a răspuns pozitiv şi la solicitarea Consiliului Judeţean Sibiu care va desfăşura investiţii de reabilitare a DJ104G, ce traversează localităţile Roşia şi Nucet  şi urmează să înlocuiască în acest an reţeaua de distribuţie din aceste localităţi.

 

Ultima oră

Comentariul meu