Trei frati din Japonia au stat cu scheletul mamei lor in casa timp de trei ani, avand credinta ca femeia s-a transformat intr-o sfanta dupa moartea ei.

Cei trei copii ai femeii care murise in urma cu trei ani au fost arestati de catre autoritati dupa ce scheletul mamei lor a fost gasit in locuinta lor.

Cei trei frati – barbatul, in varsta de 65 de ani si cele doua femei, una de 59 de ani, iar cealalta de 52 – au declarat senini ca nu au facut nimic rau pastrand scheletul mamei lor in casa, pentru ca, oricum, ea s-ar fi transformat dupa moarte intr-o sfanta.

Ei au negat acuzatiile de abandon de cadavru, invocand in fata anchetatorilor motive religioase, spunandu-le acestora ca mama lor traieste inca.

“Mama noastra a devenit o sfanta. Ea nu a murit, ci se indreapta spre o dimensiune si mai inalta. Cu totii suntem slujitorii Domnului, iar dupa cum stim noi, mama noastra nu a murit”, a spus una dintre surori.

Autoritatile nipone nu au crezut insa in aceste povesti si i-au acuzat pe cei trei frati ca au conspirat pentru abandonarea cadavrului mamei lor. Ei au fost arestati, scrie Jiji Press, citata de Daily Mail.

Cand politia a venit acasa la ei, cei trei frati au reactionat cu agresivitate, voind sa impiedice autoritatile sa le intre in casa. La fel au procedat si cu rudele care au incercat sa ii viziteze, fiind chiar si mai agresivi, una dintre surori amenintandu-si o ruda cu o unealta de gradina.

Anchetatorii investigheaza cauzele mortii femeii, care pare sa fi fost in varsta de 88 de ani sau mai putin. Varsta exacta si identitatea femeii se vor sti exact dupa analiza ADN-ului. Anchetatorii cauta sa afle si daca moartea femeii ar fi putut fi provocata de violente fizice, precum si vreun …read more
Citește mai departe: Lumea bizaratrei frati au stat cu cadavrul mamei lor in casa timp de trei ani!  trei frati au stat cu cadavrul mamei lor in casa timp de trei ani!

Ultima oră

Comentariul meu