În week-end-ul de 8 martie, când stripperii fac bani gârlă din fericirea trecătoare a femeilor, ghinionul a dat peste doi dintre ei. Drumul lor către femeile din Bucureşti s-a oprit BRUSC în Sibiu. Băieţii cu muschi nu aveau de dansat în poala sibiencelor, ci un şofer neatent le-a ieşit în cale. Bucureştencele pot acum să-i aştepte mult şi bine, căci bărbaţii din visul nopţii care vine…nu mai vin.

Dansatorii veneau de la o petrecere din Baia Mare şi se îndreptau către Bucureşti. Au împrumutat o maşină ca să ajungă mai repde la spectacole, şi au luat cu ei şi două animatoare. Ghinionul însă i-a lovit pe Calea Dumbrăvii, la intersecţia cu Milea, în chipul unui şofer neatent. Se aflau pe banda a doua și se îndreptau spre giratoriul de la intersecția cu Milea, când un Logan a ieșit de pe strada secundară din apropierea trecerii de pietoni situate imediat după sediul Direcției Finanțelor Publice. Dansatorii nu au mai putut evita Loganul și au intrat mai întâi în Dacie, după care într-o Skoda care venea pe contrasens.

Cu toate că șoferul Loganului a declarat că se aștepta ca tinerii să acorde prioritate la trecerea de pietoni, motiv pentru care a intrat în strada principală, el va trebui, cel mai probabil, să suporte costurile accidentului. “Din primele cercetări, se pare că vina îi aparține șoferului din Dacia Logan, care a intrat pe strada princiaplă fără să acorde prioritate mașinilor care veneau pe Calea Dumbrăvii”, a declarat agentul șef Dumitru Veștemean, de la Poliția Rutieră.

Băieţii care ar fi trebuit să danseze spun că pierd peste 3.000 de euro pentru că nu vor ajunge la spectacolele din Bucureşti. De aceea, vor să îşi recupereze banii de la şoferul care i-a lovit.

În seara asta stripperii nu vor mai fi dezbrăcaţi şi lascivi, dar îi poţi vedea măcar îmbrăcaţi, şi în mijlocul străzii, în imaginile de mai jos.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu