La fier vechi ajunge cam tot ce nu mai este nevoie prin gospodăria omului, bucăti de fier din clădirile demolate, dar se pare că şi…pistoale. Asta i s-a adus unui angajat de la centrul de colecatre a fierului vechi. Omului i s-a părut nepotrivit să cumpere arma, aşa că a anunţat imediat poliţia.

Anchetatorii au început verificările, şi au constatat că la fier vechi fuseseră aduse şi mai multe cartuşe. Nu a trecut mult până când a fost identificat vânzătorul- un tânăr de 21 de ani din localitatea Rusciori. Acesta le-a spus anchetatorilor că primise pistolul şi cele 83 de cartuşe de la o persoană din Sibiu, care le-a găsit în urma lucrărilor de subzidire a imobilului său.

În cadrul cercetărilor, în incinta Centrului de Colectare a fierului vechi au fost identificate 8 proiectile de război, fiind sesizat I.S.U. Sibiu.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului materiilor explozive şi nerespectare a regimului armelor si munitiilor.

 

Ultima oră

Comentariul meu