Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a ţinut să le transmită sibiencelor un mesaj de 8 martie:Serbăm ziua de 8 martie de peste 35 de ani, când această zi a fost dedicată de Adunarea Generală ONU femeilor de pretutindeni, marcând egalitatea în drepturi a acestora. Astăzi femeile din aproape toată lumea se bucură de un tratament egal, aşa cum este şi normal, fiind foarte apreciate în toate domeniile în care îşi defăşoară activitatea.Din acest motiv, astăzi, ziua de 8 martie este asociată cu feminitatea şi aprecierea pe care cu toţii o simţim faţă de doamnele şi domnişoarele din comunitatea noastră şi mai puţin cu acea luptă pe care femeile au dus-o spre recunoaşterea drepturilor lor. Astăzi acestea sunt subînţelese. Urez doamnelor şi domnişoarelor din Sibiu „La mulţi ani!”, o primăvară frumoasă şi plină de împliniri.”

Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean, a ţinut şi el să transmită sibiencelor toate cele bune:”Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, doresc să adresez tuturor doamnelor şi domnişoarelor, tuturor mamelor, admiraţia şi recunoştinţa mea pentru gingăşia şi frumuseţea lor sufletească, pentru dăruirea şi iubirea manifestată în tot ceea ce fac.

Fie ca de ziua dumneavoastră, de 8 Martie, să aveţi parte de momente frumoase şi vă bucuraţi de aprecierea şi preţuirea celor dragi.

Dragi mame, dragi femei, vă rog să primiţi  urarea mea de La Mulţi Ani, multă sănătate, multă dragoste şi împliniri, alături de cele mai alese gânduri pe care vi le port.”

 

Ultima oră

Comentariul meu