IPJ Sibiu a anunțat oficial miercuri dimineață că poliţiştii rutieri s-au sesizat din oficiu ca urmare a apariţiei în mass-media a unor reportaje însoţite de imagini în care doi tineri aflaţi într-un autoturism simulează susţinerea probei practice în vederea obţinerii permisului de conducere.

Ma exact în baza imaginilor publicate de oradesibiu.ro, polițiștii rutieri au  putut să folosească acele imagini ca indiciu.

Cazul semnalat opiniei publice de oradesibiu.ro, în care tânărul Cristi Pahomi s-a filmat conducând haotic o mașină prin Sibiu are astfel un verdict final. Pahomi ”Jupânu” nu are permis de conducere și va avea dosar penal.

EXCLUSIV VIDEO Dosar penal pentru teribilistul filmat în timp ce conduce haotic prin Sibiu. NU are permis

Cei doi tineri s-au filmat singuri în timp ce se aflau în autoturism şi rulau cu acesta pe raza municipiului Sibiu. În urma vizualizării imaginilor şi a investigaţiilor efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit identitatea tânărul care conducea autoturismul – P. Bogdan (18 ani, domiciliat în municipiul Sibiu), precum şi faptul că, acesta nu deţine dreptul de a conduce autovehiculul. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, imaginile au fost surprinse de către cei doi tineri în data de 21.02.2013, în jurul orelor 18.00, în municipiul Sibiu”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

YouTube video

Riscă închisoare de la 2 la 5 ani

”Persoanele care conduc autovehicule pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, săvrâșesc infracțiuni la regimul circulației. Aceste infracțiuni sunt prevăzute de codul rutier și sunt sancționate penal cu închisoare de la un an la cinci ani”, a explicat Bogdan Maxim – Șef birou serviciu Poliției Rutiere Sibiu.

CLICK AICI SĂ VEZI TÂNĂRUL TERIBILIST, FILMAT ÎN TIMP CE CONDUCE HAOTIC ȘI ÎNCALCĂ REGULILE DE CIRCULAȚIE ÎN SIBIU

 

 

Ultima oră

Comentariul meu