La Sibiu puburile și localurile au fost luate cu asalt de fanii care au vrut să trăiască de la distanță atmosfera partidei care s-a încheait fericit pentru steliști. Patronii abia au făcut față cererii de locuri.

Fanii și-au rezervat din timp locuri în pub-urile și localurile unde se va putea viziona meciul. Cu fulare, tricouri si tot arsenalul suporterii au trăit la maxim meciul dintre Steaua și Chelsea. Golul marcat de Rusescu a aruncat în aer atmosfera. Toată lumea s-a bucurat pentru victoria cu 1-0

”Mă bucur pentru victoria Stelei. Sunt suporter stelist și mă bucur nespus de mult că avem șanse în continuare de calificare. Sincer era mai echitabil un egal, dar mă bucur că a bătut Steaua. Din punct de vedere tactic a jucat perfect. A reușit să ducă un meci foarte bine. Bineînțeles că e o victorie mare!” a spus un fan stelist prezent în Supporter Pub, joi seară.

Localurile s-au pregătit si ele pentru evenimentul anului în fotbalul românesc. Majoritatea pub’urilor au primit cereri de rezervare încă de acum o spătămână. Barmanii au lăsat deoparte cămașa obișnuită în detrimentul tricoului cu Steaua şi nu s-au ferit nici ei să încurajeze pe Steaua.

”E mult mai confortabil! Din foarte multe puncte de vedere. Mă simt în al nouălea cer. Am fost şi la meciul cu Ajax. Colegii mei sunt obişnuiţi cu mine când se joacă un asemenea meci. Susţin Steaua strigând până răguşesc: Forţa Steaua! Forţa Steaua!” a spus și Mândrean Adrian, barman în Supporter Pub.

”Nu mai avem nici măcar un loc liber la bar sau în sală. Încă de săptămâna trecută. Asta denotă faptul că oamenii sunt foarte interesați de meciul din seara asta. Nu mai avem nici măcar un loc liber” a spus și Golea Raluca, de la Play Off Sibiu.

Majoritatea celor care au văzut victoria Stelei cu 1-0, și-a făcut deja rezervări și pentru a vedea partida retur de săptămâna viitoare de la Londra.

YouTube video

Video: Noise Media

Ultima oră

Comentariul meu