Cazul semnalat opiniei publice de oradesibiu.ro, în care tânărul Cristi Pahomi s-a filmat conducând haotic o mașină prin Sibiu are un verdict final. Pahomi ”Jupânu” nu are permis de conducere și va avea dosar penal. Ora de Sibiu vă oferă în exclusivitate un nou video cu acesta la o plimbare fără permis prin oraș.

Tânărul în vârstă de 18 ani din Sibiu, care a transformat o plimbare cu maşina prin oraş într-o adevărată cursă de Formula 1, fără a ţine cont însă de cele mai elementare reguli de circulație s-a ales cu dosar de începere a umăririi penale.

Cristi Pahomi a fost audiat de polția Sibiu, împreună cu cei doi prieteni cu care se afla în mașină în timp ce s-a filmat conducând pe drumurile publice, fără să aibă permis de conducere și încălcând mai multe reguli de circulație.

Riscă închisoare de la un an la cinci ani

Polițiștii au stabilit că Pahomi Cristi nu posedă permis de conducere valabil și astfel s-a demarat începerea urmăririi penale.

YouTube video

”Persoanele care conduc autovehicule pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, săvrâșesc infracțiuni la regimul circulației. Aceste infracțiuni sunt prevăzute de codul rutier și sunt sancționate penal cu închisoare de la un an la cinci ani”, a explicat Bogdan Maxim – Șef birou serviciu Poliției Rutiere Sibiu.

CLICK AICI SĂ VEZI TÂNĂRUL TERIBILIST, FILMAT ÎN TIMP CE CONDUCE HAOTIC ȘI ÎNCALCĂ REGULILE DE CIRCULAȚIE ÎN SIBIU

 

Ultima oră

Comentariul meu