Afirmaţiile vicepreşedintelui PSD Constantin Niţă care a criticat „trocul” făcut între trecerea lui Klaus Iohannis la liberali şi asigurarea că Sibiu va fi capitală regională, nu au rămas netaxate de primarul Sibiului.

Iohannis a spus marți că a citit afirmațiile făcute de PSD-istul Niță și le-a catalogat ca fiind unele prost pregătite. ”Da. Am citit afirmațiile unui domn Niță. Acest domn Niță de la PSD a scris câteva rânduri în legătură cu niște afirmații pe care le-am făcut. Impresia mea este că acest domn Niță, are probleme în a formula argumente. Și le-a înlocuit cu jigniri! Păcat! La alt nivel mi-am imaginat duelul cu Brașovul.. Este un atac prost pregătit. L-am văzut la televizor. Parcă este și ministru delegat. Eu am tras concluzia că acest domn Niță se simte oarecum amenințat în supremația regională.. Pe bună dreptate! Dar totuși lipsesc argumentele.. Prefer să nu analizăm textul în detaliu.. Nu merită” a spus Iohannis.

Primarul Sibiului spune că se așteaptă și la alte atacuri din partea celor de la PSD. ”Dar mi-ar face plăcere să fie la alt nivel.. Ca să putem replica frumos. Este foarte posibil ca intrarea mea în PNL să fi deranjat ici colo pe unii membrii cu funcții mai mici sau mai mari, cu reprezentare locală sau nu, din PSD”, a spus Iohannis.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu