Moarte cruntă pentru un bărbat de aproximativ 50 de ani din Sibiu. Omul pare că s-a aruncat în fața unui tren Interegio ce circula de la  Sibiu spre Mediaș, în apropiere de spitalul de psihiatrie din oraș. Acesta a murit pe loc.

Accidentul s-a produs la câteva minute de la plecarea trenului din gara Sibiu. Mecanicul a folosit semnalele de avertizare sonoră la o trecere de cale ferată semnalizată cu barieră. Când a a ajuns  în dreptul acesteia un bărbat a fost lovit în plin și târât mai bine de 50 de metri. Cei din tren spun că nu au simțit decât o frână scurtă în momentul impactului.

”Ce să vedem. Am văzut doar când faza era petrecută. Momentul accidentului nu l-am văzut. Am văzut doar la câteva minute după ce fapta era deja consumată. După câte au spus persoanele care au fost aici se spune că ar fi stat undeva ghemuit acolo și s-ar fi aruncat, dar ceva confirmat nu știu. Eu veneam din zona respectivă. Se auzea șuierând trenul”, a spus un martor prezent la eveniment.

”A pus frână și atât. Nu știu mai mult. A pus doar o frână și atât. Habar nu am. Nu ne-am speriat. Am crezut că a omorât o pisică..!” au spus câțiva călători din tren.[nggallery id=986]

S-a sinucis

Din primele cercetări polițiștii spun că ar fi vorba de o sinucidere și că mecanicul de tren nu a mai putut face nimic, bărbatul decedând practic pe loc. Bărbatul nu a lăsat asupra sa niciun bilet de adio.

”În urma incidentului care a avut loc din declarațiile avute de la mecanic, se pare că s-au dat semnale de atenționare. S-au luat măsuri de frânare, dar nu s-a putut evita impactul. Persoana implicată, din proprie inițiativă, și-a pus capăt zilelor. Nu știm de ce a decis să facă lucrul acesta”, spune Cristi Geană, de la depoul CFR Sibiu.

Circulația feroviară între Sibiu și Copșa Mică a fost întreruptă preț de mai bine de o oră. Și traficul rutier pe strada care traversa  calea ferată a fost complet închis tot pentru o oră.

YouTube video

Video: Noise Media

Ultima oră

Comentariul meu