Adalia Rose Williams are sase ani, ii place sa cante, sa danseze si sa se costumeze. Desi cand o vad, multi spun ca arata ca un extraterestru, parintii ei o iubesc foarte mult.[youtube http://www.youtube.com/watch?v=wVWAlSNHdeM]

Adalia Rose sufera de progeria – imbatranire prematura -, iar speranta de viata pentru copiii care sufera de aceasta boala este de doar 13 ani. Din cauza bolii, fetita cantareste doar 6 kilograme, cat fratele ei care este bebelus, are chelie si trece drept baiat in ochii altor copii, scrie Daily Mail.

1fetita3

In ciuda bolii de care sufera si al aspectului ei, parintii Adaliei sunt foarte mandri de fetita lor si sunt bucurosi ca aceasta se comporta ca un copil de varsta ei.

Mama ei, Natalia Amozurrutia, a creat o pagina de Facebook pentru fiica sa care a strans nu mai putin de 6 milioane de fani. Desi foarte multi internauti o sustin si o lauda pe Adalia Rose, utilizatori rau intentionati au creat pagini impotriva fetitei de sase ani si chiar raspandesc zvonuri ca ea ar fi murit.

Sursa: rtv.net

…read more
Citește mai departe: Lumea bizarafetita de sase ani care arata ca un extraterestru! parintii ei o iubesc foarte mult! foto + video  fetita de sase ani care arata ca un extraterestru! parintii ei o iubesc foarte mult! foto + video

Ultima oră

Comentariul meu