Sibiul a cedat pe teren propriu partida disputată duminică după amiază cu Gaz Metan Mediaș, cu scorul de 74 – 75 (21 – 12 10 – 19 16 – 27 27 – 17), anuntă csusibiu.ro.

Echipa pregătită de Miodrag Perisic a pierdut din păcate un meci în care jucătorii lui Miodrag Perisic au alternat momentele de joc cu bun, cu unele în care au permis puternicului adversar de la Mediaș, să revină în joc și până la urmă să câștige.

Partida a început excelent pentru CSU, iar universitarii conduceau pe tabelă cu 21-12, la capătul primului sfert. Gaziștii și-au revenit însă grație unei evoluții de excepție a lui Ivanovic, iar la pauza mare tabela a arătat egalitate pefectă, 31-31.

Sfertul trei a fost unul de coșmar pentru CSU. Oaspeții au marcat punct după punct, în timp ce la CSU lucrurile au stat mai prost.

Astfel înainte de ultimele 10 minute, Gaz Metan avea un avantaj de 11 puncte pe tabelă.

La rampă a ieșit însă Austin. Americanul de la CSU a marcat decisiv, iar Ambres l-a imitat. Cu un minut înainte de final CSU a avut un punct avans pe tabelă, scor 74-73. Nu a fost îndeajuns pentru că Mediașul a marcat, iar la CSU, Jenkins aratat inelul de la distanță, Gaz Metan impunându-se cu 74-75.

CSU Sibiu:

Ambres 17, Gruev 14, Jenkins 7, Austin 22, Crăciun 1, Lee 13

Gaz Metan:

Mandache 2, Shiloh 15, Krstanovic 2, Ivanovic 27, Lilov 3, Nicoară 6, Mladenovic 6, Dundjerski 13.

Marcel Țenter(Gaz Metan): Sunt bucuros pentru această victorie

În orice caz sunt bucuros pentru această victorie pentru că am reușit să controlăm în cele din urmă situația în joc. Ne pregătim pentru următorul meci pentru că în acest moment suntem în linie dreaptă și orice meci are o importanță foarte mare. Acesta e baschetul.. Căderile acestea vor exista mereu. Am greșit, dar am avut puterea să ne revenim și asta e importat. Singurul lucru care contează este rezultatul consemnat la sfârșitul partidei.

Sursa:csusibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu