Primavara dupa care ai tanjit atat incepe sa isi faca aparitia si te indeamna sa te gandesti deja la garderoba pentru sezonul cald. In magazine au aparut deja de ceva vreme noile colectii, insa nu trebuie sa te grabesti sa iti achiziţionezi noile piese “statement”. Nu inainte de a analiza trendurile si de a le adapta gusturilor si stilului tau. Iata ce va fi la moda sezonul acesta – alege ce ti se potriveste!

Culori pastel sau neon
Care este alegerea ta? Poti sa adopti stilul “color blocking” in care animezi un look cuminte, pastelat, cu un accesoriu in culori neon. Nu exagera cu o tinuta prea stridenta – nu vrei sa-ti orbesti colegii.

Cizme de cowboy
In general orice fel de cizmulite iti plac tie sunt ok, dar cu adevarat “hot” in sezonul acesta sunt cele de inspiratie western, in combinatii inedite. Poarta-le cu o rochita asimetrica si o geata cu franjuri lungi, pentru un plus de efect.

Cropped pants
Acest gen de pantaloni “taiati” la nivelul gleznelor rezolva o problema majora a fetelor scunde, dar in acelasi timp sunt extrem de placuti si confortabili. Asorteaza-i cu o pereche de pantofi cu toc sau cu balerini si o bluza lejera.

Blazer in culori aprinse
Orice tinuta iese din anonimat daca porţi si o piesa in culori aprinse. O tinuta all black arata mult mai bine daca porti un blazer rosu, sau… invers.

Pantalonii scurti
In zilele friguroase poarta-i cu dresuri groase sau cu model si cizmulite, iar in restul timpului pe piciorul gol cu balerini. Acum, pantalonii scurti sunt noua fusta si ii poti gasi din diferite materiale care sa mearga perfect si la birou, dar si in club.

Bluza de matase
Cu imprimeuri simpatice sau in culori uni, aceasta bluza nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba. Poti s-o asortezi cu pantaloni scurti sau evazati si pantofi cu toc. In zilele noastre, nu mai ai nevoie de o ocazie speciala ca sa porti bluza de matase.

Sursa: www.yahoo.com

 

Ultima oră

Comentariul meu