Elena Udrea a venit sâmbătă la Sibiu pentru a-şi promova candidatura la preşedinţia Partidului Democart-Liberal. Membrii PDL, în mare parte primari din judeţ s-au înghesuit la Ramada să îşi asculte liderul.

Elena Udrea şi-a început discursul spunând că o schimbare în PDL este absolut necesară, şi nu s-a ferit să accepte şi să afirme că imaginea partidului se prezintă întunecată în faţa electoratului. „Percepţia este că partidul este blazat, plafonat, că nu mai are forţă. Cineva trebuie să arate drumul pe care trebuie mers mai departe”, a spus Elena Udrea.

Candidatul Udrea a mizat pe tot parcursul discursului său pe nevoia de sinceritate. „Dacă vii în faţa oamenilor şi le spui sincer ce a mers bine, ce am făcut bine, dar mai ales ce nu a ieşit atât de bine precum ne-am fi dorit, oamenii te ascultă şi te înţeleg. Este nevoie să le spui direct şi sincer ce trebuie făcut, chiar dacă deciziile ce trebuie luate nu sunt tocmai uşoare”, a spus Elena Udrea.

Din discursul Elenei Udrea nu au lipsit nici atacurile la adresa USL şi a premierului Victor Ponta, şi nu a exclus posibilitatea ca pe viitor PDL să facă parte dintr-o alianţă, dar pe picior de egalitate cu oricine ar fi aliaţii.

Ion Ariton, preşedintele PDL Sibiu, a declarat că o susţine pe Elena Udrea la şefia partidului, iar în ceea ce priveşte restul membrilor, Ariton a spus că fiecare va vota cum crede de cuviinţă.

Ultima oră

Comentariul meu